VACATURE Bouwkundig talent die zich wil ontwikkelen tot bouwbegeleider

Perfect Bouwexperts zoekt een bouwkundig talent die wil doorgroeien naar bouwbegeleider

Perfect is een samenwerkingsverband tussen verschillende bouwkundige disciplines. Wij zijn onafhankelijk van en niet verbonden met andere professionele bouwpartijen zoals (onder)aannemers, leveranciers, architecten, woningcorporaties, projectontwikkelaars en makelaars. Deze professionals en ook particuliere bouwers proberen wij zoveel mogelijk te ontzorgen, begeleiden en adviseren in hun bouwprojecten. Door de bundeling en koppeling van onze specialismen bieden we een breed, gevarieerd en ervaren kennisplatform om u te begeleiden in het hele bouwproces. Met één deskundig aanspreekpunt kunnen we ons contact direct en efficiënt houden en zijn we flexibel inzetbaar. www.perfectbouwexperts.nl

Functie inhoud

Wij zijn op zoek naar een bouwkundig talent Jij draagt bij aan de plan- en bouwtechnische werkvoorbereiding en werkbegeleiding. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt van de bouwbegeleider. Jij krijgt er energie van om contractstukken te controleren en werkmethodes uit te werken. Overall planningen vervaardigen en bewaken zijn jou bekend. Verder beheer je de documentenstroom, stel je projectplannen op, coördineer je onderaannemers, bewaak je de kosten en controleer je ook begrotingen, vraag je offertes op en kun je deze spiegelen, controleer je het tekenwerk en indien nodig vervaardig je zelf tekeningen / details. Naast bovenstaande werkzaamheden ben je ook te vinden op de bouwplaats als toezichthouder en woon je ook bouwvergaderingen en werkbesprekingen bij.

 

Wat zoeken we ?

-bouwkundig talent die zich wil ontwikkelen

-afgeronde MBO opleiding bouwkunde

-kennis en ervaring

-no-nonsense mentaliteit

-stressbestendig

-openstaan voor vernieuwingen en veranderingen

-in het bezit van een rijbewijs

-voorkeur ervaring in bv werkvoorbereiding maar is geen must

 

Wat bieden we ?

-ongedwongen sfeer

-salaris passende bij de functie

-doorgroeimogelijkheden naar zelfstandig bouwbegeleider

-opleidingsmogelijkheden

-talent de mogelijkheid geven om zich te ontwikkelen

-kantoor Gemert

 

Heb je interesse? Neem dan contact op met Wiljan Jansen je kan me bereiken op het telefoonnummer 0492-820111 of via de email info@perfectbouwexperts.nl. Laat je cv achter in de mailbox en wij nemen contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!

Deel dit artikel