Perfect High End Bouwcoaching

Perfect High End Bouwcoaching adviseert je tijdens de aankoop, het bouwen of het verbouwen van je woning. Zo houd je op een ontspannen manier de regie over het proces, terwijl je tegelijkertijd ruimte creëert voor de belangrijkere en leuke dingen in je leven.

Wat kan ik voor je doen?

Heb je plannen om een nieuwe woning te gaan bouwen? Heb je daarvoor een kavel of het kopen van een bestaande woning nodig? Of sta je voor een grondige verbouwing van je huidige woning? Dan verdien je iemand naast je die de communicatie en coördinatie van alle betrokken partijen op zich neemt. Iemand die zorgt dat niet de makelaar, aannemer of architect, maar jijzelf aan het roer van het proces blijft, zonder dat het je veel tijd en aandacht kost. Iemand die je honderd procent kunt vertrouwen. Iemand die begrijpt wat je wilt. Vanaf de allereerste plannen en ideeën tot en met het inrichten en genieten van je nieuwe of vernieuwde verblijf.

Van complexiteit naar rust

Bij een bouwproces komt nogal wat kijken. Welke bouwkavel is de juiste, welk huis is geschikt, hoe pak ik zo’n aankoop aan, welke architect kies je en welke aannemer past het beste bij jouw wensen? Welke keuzes maak je op het gebied van bouwsystemen, domotica, warmtepompinstallaties, zwembaden en inrichting van badkamer, woning en tuin? Hoe kunnen alle betrokken vakmensen efficiënt samenwerken en bespaar je onnodige kosten? Inmiddels heb ik voor meer dan 500 opdrachtgevers deze processen begeleid. Daardoor beschik ik over veel kennis en een sterk netwerk van gerenommeerde partijen die kwaliteit bieden. Ik breng voor jou die partijen samen, waarmee je je droomhuis op een soepele manier realiseert. Eén aanspreekpunt van het begin tot het eind. Dat geeft rust.

Het draait om communicatie

Je verdient iemand naast je die ervaring heeft in het begeleiden van families bij de aankoop, bouw of verbouw van luxe woningen. Iemand die goed luistert en meedenkt in het realiseren van je dromen. Iemand die de taal van de vakdeskundigen in de bouwwereld spreekt en bewaakt dat de processen lopen zoals ze moeten. Daarmee bespaar je veel onnodige kosten. Bovendien zorgt het ervoor dat het bouwen of verbouwen van je woning leuk is!

Bezoekadres Gemert:
Heerlijck Ondernemen
Karbeel 18
5421 BR Gemert

Bezoekadres Tilburg:
Bezoek en postadres
Pelgrimsweg 40
5018 EN Tilburg

Bezoekadres Eindhoven:
Noord Brabantlaan 303-307
5657 GB Eindhoven

+ 31 (0) 492 - 820 111

Voor alle contactinformatie, bezoek onze contactpagina.