Wat wij doen

Door de bundeling en koppeling van onze specialismen bieden we een breed, gevarieerd en ervaren kennisplatform om u te begeleiden in het hele bouwproces. Met één deskundig aanspreekpunt houden we een direct contact en zijn we flexibel inzetbaar.

Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren van idee tot oplevering van A tot Z. Perfect is inmiddels een aantoonbaar concept in de bouwbranche. Wij splitsen onze werkzaamheden/diensten op in een viertal onderdelen. Door onze inzet verdienen we onszelf terug in kwaliteit, tijd en bouwkosten en profiteert onze opdrachtgever van . . . de veelzijdigheid van bouwbegeleiding. Aannemers en architecten kunnen we ook de helpende hand bieden bij calculatie / begroting, organisatie, materiaalkeuze en projectbegeleiding.

Wilt u meer informatie over 1 van onze specialisaties, klik dan op de betreffende knop hieronder. Onderstaande zijn allen onderdeel van Perfect Bouwexperts.
Wij begeleiden het bouwproces en onderhouden de contacten met betrokken partijen. Zo heeft u één deskundig aanspreekpunt voor alle bouwgerelateerde vragen. Ook later in het traject, of op onderdelen, kunnen wij u bijstaan.
Het beheer van uw gebouw is bij Perfect Gebouwenbeheer in goede handen. Wij nemen op professionele en accurate wijze werk en organisatie uit handen. En dat betekent voor u een hele zorg minder.
Perfect Calculatie is gespecialiseerd in bouwkostencalculaties voor utiliteitswerken, woningbouw en renovatiewerkzaamheden. Van een vroegtijdige elementenbegroting tot een gedetailleerde uitvoeringsbegroting: gedurende het volledige aanbestedingstraject staan we uw organisatie bij met overzichtelijke calculaties en ramingen.
Perfect Bouwbewust geeft een onafhankelijk duurzaam maatwerkadvies in de verbetering van het energieverbruik bij nieuwbouw als bestaande woon- en verblijfsomgevingen. Met als doel om deze omgevingen van een duurzame energiezuinige oplossing te voorzien.
Perfect Bouwtekeningen heeft ruime ervaring met alle vormen van bouwkundig tekenwerk en alles wat daarbij komt kijken. Dit zorgt ervoor dat wij u voor elk type tekenwerk kunnen helpen. Van particuliere woning tot zakelijk bedrijfspand.
Perfect Bouwmanagement zorgt voor een goed geplande uitvoering van elk bouwtraject. Van ontwerp tot oplevering. Met een professionele focus op uitvoering, planning en prijs. Met een optimale kwaliteit als resultaat.
Een huis (ver)kopen? Vergeet de bouwkundige keuring niet?! Onze ervaren inspecteur loopt, bij voorkeur samen met u, door de woning en onderzoekt de bouwkundige staat en de conditie van de aanwezige installaties.
Perfect High End Bouwcoaching adviseert je tijdens de aankoop, het bouwen of het verbouwen van je woning. Zo houd je op een ontspannen manier de regie over het proces, terwijl je tegelijkertijd ruimte creëert voor de belangrijkere en leuke dingen in je leven.