Goed Gekeurd Wonen

Een huis (ver)kopen? Vergeet de bouwkundige keuring niet?! Onze ervaren inspecteur loopt, bij voorkeur samen met u, door de woning en onderzoekt de bouwkundige staat en de conditie van de aanwezige installaties. Van deze inspectie wordt een volledig, professioneel en praktisch rapport met daarin ook aanbevelingen opgesteld. U ontvangt dit document, uiteraard voorzien van duidelijke foto’s van eventuele ‘probleemgebieden’, digitaal zodat u en de (ver)koper van het huis weten waarmee rekening gehouden kan (en moet) worden.

Bouwkundige (voor)opleveringen:
Gefeliciteerd uw nieuwbouwwoning is (bijna) klaar! Voordat het woongenot kan beginnen is het belangrijk dat gecontroleerd wordt of alle partijen die bij de bouw betrokken zijn ook geleverd hebben wat is afgesproken. Die controle doen wij voor u: Tijdens onze volledige, professionele en onafhankelijke inspectie wordt de kwaliteit van alle uitgevoerde werkzaamheden beoordeeld. Eventuele gebreken komen hierbij zeker aan het licht. Onze keuring voordat het huis wordt opgeleverd kan u dus veel opleveren!

Bouwkundig onderzoek:
U heeft plannen voor een verbouwing maar weet niet of uw wensen realistisch zijn? Ziet u scheuren, schimmels en/of andere ongewenste zaken in en om uw huis? Een bouwkundig onderzoek geeft u snel en betrouwbaar antwoord op al uw vragen. De conditie van uw huis, appartement of gebouw wordt compleet en professioneel in kaart gebracht zodat u weet wat er mogelijk is of welke acties nodig zijn.

Energielabel / EPA:
Bij het verkopen (of verhuren) van een woning bent u verplicht om een energielabel te leveren. Gelukkig hoeft u dat niet veel energie te kosten: Wij verzorgen dit graag, goed en snel! Ook als u wilt weten wat het energieverbruik van uw woning is en of u dit kunt verlagen, komen wij graag bij u op bezoek voor een inspectie. Aan de hand daarvan stellen wij uw Maatwerkadvies Energiebesparing op. Dan weet u precies welke maatregelen voor u het meest geschikt zijn. Onze energielabels zijn gecertificeerd dus bent verzekerd van een eerlijke en geldige beoordeling.

Wilt u meer info over Goedgekeurd Wonen stuur een mail naar ggw@perfectbouwexperts.nl

Bezoekadres Gemert:
Heerlijck Ondernemen
Karbeel 18
5421 BR Gemert

Bezoekadres Tilburg:
Bezoek en postadres
Pelgrimsweg 40
5018 EN Tilburg

Bezoekadres Eindhoven:
Noord Brabantlaan 303-307
5657 GB Eindhoven

+ 31 (0) 492 - 820 111

Voor alle contactinformatie, bezoek onze contactpagina.

Relevant voor u?

Blog
Succesvol bouwen doe je samen
Succesvol bouwen doe je samen
Het wordt alsmaar drukker in de bouwwereld we komen de vakmensen tekort maar ook levertijden op de… Lees meer
Blog
Bouwvak
Bouwvak
Als je dit artikel leest zijn we met z’n allen aan het ontstressen en gaan we lekker genieten van… Lees meer