Participatie

Woonkompas

Woonkompas

Door de krachten van 3 ondernemingen, met dezelfde visie, te bundelen bieden wij klantgerichte maatwerkoplossingen om het woongenot te vergroten, voor nu en de toekomst. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt door het brede aanbod vanuit één partij door persoonlijke contact. Wij bieden u maatwerkoplossingen om uw woongenot te vergroten, met u als kapitein! WoonKompas staat voor klantgerichte maatwerk oplossingen door deskundige samenwerkingspartners.

Meer informatie www.woonkompas.nu

 

Home4Life

Home4Life

Home4Life langer veilig en zelfstandig blijven wonen in uw eigen omgeving. Wij verwezenlijken zowel bouwkundige en technische aanpassingen in uw huis wij hebben een organisatie ingericht waardoor u als klant één deskundig aanspreekpunt krijgt die op elke wens van u een passende oplossing realiseert en die er voor zorg draagt dat u zich thuis blijft voelen en zowel bouwkundig, technisch alsook medisch verantwoord kunt blijven wonen. We begeleiden u met advies, plan van aanpak, uitvoering en nazorg.

Meer informatie www.home4life.nu

 

Bouw Advies Instituut

BAI

Het Bouw Advies Instituut, vaak afgekort tot ‘BAI’, biedt op één locatie opdrachtgevers de mogelijkheid om van professionals uit de bouw kennis, informatie en advies op het juiste moment, op de juiste plaats met de juiste mensen, beschikbaar te krijgen. Door een flexibele organisatiestructuur en flexibele samenwerkingsverbanden voeren de deelnemende partijen onafhankelijk regie over bouw gerelateerde projecten, op maat gemaakt naar gelang de behoefte van de opdrachtgever. Perfect Bouwexperts is deelnemer van het Bouw Advies Instituut.

Meer informatie www.bouwadviesinstituut.nl

 

BouwKwaliteit Plus

BouwKwaliteit Plus

Controle van ontwerp en uitvoering in de bouw is van alle tijden. Nieuw is een kwaliteitsborging die gericht is op beheersing van het bouwproces. De Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen geeft kwaliteitsborging een formele wettelijke status als de politiek zo ver is. BouwKwaliteit Plus informeert, adviseert en ondersteunt alle partijen die kwaliteitsborging serieus nemen. Wij verbinden de initiatieven van zowel de opdrachtgever als van de uitvoerende partijen tot een integrale kwaliteitsborging.

Meer informatie www.bkplus.nl