Perfect Bouwexperts krijgt er een “nieuw gezicht” bij!!

Jeroen Curvers gaat per direct ons team versterken! Samen met Wiljan Jansen zal hij de bedrijfsactiviteiten binnen Perfect Bouwexperts verder voortzetten en door ontwikkelen.

“Ik ben zeer verheugd om aan te kondigen dat ik partner ben geworden van Perfect Bouwexperts in Gemert! Het is een eer om deel uit te maken van dit dynamisch bedrijf en samen met een geweldig team ons in te zetten voor onze gewaardeerde relaties en opdrachtgevers.” Aldus Jeroen.

Binnenkort lees je meer over wie Jeroen precies is. Mocht je dat nu al graag willen weten neem eens een kijkje op zijn Linked In profiel of neem contact met hem op voor een nadere kennismaking.

Onlangs vierde Perfect Bouwexperts haar 15-jarig bestaan. Ondernemer Wiljan Jansen heeft in die jaren een prachtig bedrijf opgebouwd. Naast zijn enthousiasme en positiviteit is dit vooral ook te danken aan een goede samenwerking binnen de diverse bouwteams, iets waar Wiljan veel aandacht aan besteed. Met een diversiteit aan kennis, expertise en ervaringen uit de praktijk staat het team elke dag weer klaar voor haar opdrachtgevers. En zijn er reeds vele mooie projecten gerealiseerd.

Wiljan: “ Perfect Bouwexperts gaat samen de volgende stap zetten om de toekomst en continuïteit te gaan borgen voor personeel en opdrachtgevers, daarom ben ik blij met deze stap en  is Jeroen een welkome aanvulling  om samen te gaan werken aan een mooie duurzame groei van Perfect Bouwexperts”

“Iedereen in zijn kracht zetten, doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt” is een zin welke zowel door Wiljan als Jeroen uitgesproken kan worden. Wellicht ligt hier wel de basis van de stap die nu is gezet. Vanaf de eerste kennismaking is er een “klik”. We denken over veel zaken hetzelfde en daarmee zal de visie en kernwaarden van het bedrijf ook niet veranderen. Elkaar versterken, ons netwerk vergroten, processen optimaliseren en steeds open blijven staan voor nieuwe ontwikkelingen en kansen. Daar gaan we voor!

Deel dit artikel