HELP

De laatste tijd krijgen we steeds meer de “help” vraag in lopende processen en dan vooral als ze in de uitvoering bezig zijn, de mensen hebben het overzicht niet meer, verwachtingen zijn niet helder, kwaliteit wordt niet gemaakt, geen juiste overeenkomsten, afspraken worden niet nagekomen,…….. allemaal redenen waarom de “help” vraag wordt gesteld en vaak komen die ook bij ons via makelaars, juristen maar ook zeker van de opdrachtgever zelf ze zien door de bomen het bos niet meer.

We gaan dan aan de slag om zo snel mogelijk een helder beeld te vormen van het geheel, waar we nu staan en wat dat gaat betekenen voor de voortgang om vervolgens in gesprek te gaan met alle betrokken partijen om het proces weer vlot te trekken met de neuzen in dezelfde richting. Dit zijn uitdagingen welke we niet uit de weg gaan en zetten graag onze kennis, ervaring en netwerk in omdat te realiseren.

Wat mij blijft verbazen hoe we met vele het proces aangaan. dat is ook gewoon vragen om problemen. Voorkom problemen en irritatie bouwen moet een feestje zijn voor iedereen.

Deel dit artikel