Bouwvak

Als je dit artikel leest zijn we met z’n allen aan het ontstressen en gaan we lekker genieten van onze welverdiende vakantie samen met vrienden, familie even lekker niets, andere gedachtes. Vakantie is al niets moet maar alles mag gewoon even weg uit de alledaagse sleur. De bouwvak is ook een mooie periode om terug te kijken naar het 1ste halfjaar maar ook zeker om weer verder te kijken naar de 2de helft van het jaar en naar het volgende jaar en kijken waar liggen weer nieuwe kansen.

Er zijn altijd 2 periodes in het jaar dat we elkaar een beetje gek maken in de bouwwereld en dat is bouwvak en kerst we willen voor de periode nog van alles geleverd hebben, bepaalde werkzaamheden dien nog gereed te zijn er wordt mijn inziens in deze periode veel van mensen gevraagd maar vervolgens kom je weken later na de vakantie op de bouwplaats en dan is er vervolgens niet mee gedaan en dat is dan jammer en dan denken de mensen ook heb ik daar voor overgewerkt ? misschien wat beter plannen en overleggen in plaats van elkaar gek maken?

Het is ook altijd wel goed om de start van de vakanties gezellig samen te vieren met collega’s een BBQ of in het café met een hapje en een drankje wel alles met mate we willen ook fijne collega’s blijven na de vakantie. Ik wens iedereen een fijne gezellige zonnig vakantie en dat na afloop de accu’s weer zijn opgeladen en ideeën weer in je hoofd zitten om weer verder te gaan. Enjoy

Deel dit artikel